Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Akademie kvality uvařila 22. 10. 2021 12:55 Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Akademie kvality uvařila 22. 10. 2021 12:55 Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Akademie kvality uvařila 22. 10. 2021 12:55 Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Manželka britského krále Camilla miluje mražený koláč a k večeři si dává tyhle pečené fazole na toastu
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu