Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
zizalka uvařila 1. 10. 2016 10:35 Smažený platýs na máslové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 1. 10. 2016 10:35 Smažený platýs na máslové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 1. 10. 2016 10:35 Smažený platýs na máslové zelenince 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Kuličky z tatranek: Jednoduché výborné nepečené cukroví vytvořte v čokoládové nebo třeba oříškové variantě