Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
JanaDorazinova uvařila 8. 2. 2013 11:31 Špagety s kuřecím masem a la lečo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 2. 2013 11:31 Špagety s kuřecím masem a la lečo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 8. 2. 2013 11:30 Špagety s kuřecím masem a la lečo 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
Video Osmažili jsme koblihy podle Josefa Maršálka: Jsou vynikající, krásně nadýchané, chutné a jejich příprava není nijak náročná
13 foto Tajemství štíhlé postavy Heidi Janků: Zpěvačka prozradila fígl, který používá při návštěvě restaurace