Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 752 kJ / 1 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,61 g |
Tuky | 66,62 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,94 g |
Sacharidy | 54,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to osvěžující a lehká večeře například s opečeným toastem, ale jde to i k obědu třeba s bramborem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2012 19:38
Manžel potvrdil, že to bolo výborné Ja nemôžem posúdiť, lebo tepelne upravený kaleráb nejem. Ale surové to bolo výborné Takže manžel si dal dupľu a udeľuje bod
4. 4. 2012 10:32
ja to delam podobne, ale bez porku :) musim zkusit
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
Dokonalé je, místo kedlubny dát patizon, vynechat mleko a smetanu :) jen olivovy olej.
4. 4. 2012 07:16
Něco podobného dělávám, ale s blaťáckým zlatem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 6 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 6 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Jak zapéct palačinky s tvarohem. Udělejte z oblíbených palačinek ještě luxusnější dobrotu
Další recepty
Tématické fráze: zapečené kedlubny zapečena kedlubna zapečený kedluben zapékané kedlubny zapékaná kedlubna mozzarella recepty zapečná kedlubna zapecena kedlubny kedlubny zapečené kedlubny recepty kedluben zapeceny kedlubna zapečená zapekany kedluben zapečené kedlubny recept kedlubna recepty kedlub zapečený brambory zapecene s kedlubny zapecena kedlubna s mozzarelou plněný zapékaný kedluben plneny kedlub
Suroviny: pórek, rajče, kedlubna, sýr mozzarella, sůl, pepř, smetana, mléko, sýr tvrdý, máslo
Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQq2
3 názory