Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Suees uvařila 3. 7. 2009 09:04 Špagety s rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail S mozzarellou Okomentovat
Jitka a Vlastik uvařil 27. 3. 2008 11:23 Špagety s rajčatovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
38 foto Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu