Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 8. 2013 15:11

Suroviny

Dárkové
POUKAZY

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 277 kJ / 1 978 kcal
Bílkoviny137,78 g
Tuky154,72 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 665 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy8,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

13. 2. 2016 08:13

Majka: PH - je zkratka pro Pomalý hrnec a High - znamená stupeň vaření. Zadej si ve vyhledavači Pomalý hrnec a najdeš spoustu odkazů.;-):-)

Majka

12. 2. 2016 19:06

Mám dotaz. Co je to PH a nerozumím větě "Pomalila jsem na high ...:-)

Nikina Nikina

29. 9. 2013 17:04

Toto mi nějak uniklo :-O Máš to krásné Maruško :yes::-K

Eliza Eliza

29. 9. 2013 16:58

Jedním slovem krásné...:yes::-K:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 8. 2013 18:10

Maruško,to píše:yes::-K:-p:-p

aisha

23. 8. 2013 15:00

Moc pekne, to by mi moc chutnalo..;-):yes::-p

senky senky

22. 8. 2013 08:15

To bude dobrota:yes::yes::-K ale problém, v mrazáku nic - už dávno jsem na líčka nenatrefila:-(;-(

rihana

21. 8. 2013 18:50

Tady to jsou pořád nějaká líčka. V životě (a že už je dost dlouhý) jsem se s líčky nesetkala. Asi budu muset sehnat nějakého klasického řezníka.

maris maris

21. 8. 2013 12:56

Moc vám všem děkuju:-K

Olinka5555: myslím, že loupaná plec je dobrá volba, má krátké jemné maso, taky ji moc ráda používám:-)

Dana61

21. 8. 2013 08:10

nemůžu to - ale je to úžasnéééééé:yes::-D

suslajda suslajda

21. 8. 2013 08:05

Jen mi ukápla slina Maruško nádhera na talíři:-p:-p:yes::yes:+10

srettka

21. 8. 2013 07:11

rozkošný kravský xichtík:-p krásně růžolící:-* to bylo ale líco jako hrom, z nějakého extra vola, ne?:-D zatím je moje sprostá huba okusila jen jednou, ale pomlaskávala jsem ještě týden:-p tohle vypadá prudce magneticky...až z toho mám hubu na skle:-D krása;-):yes:

Olinka5555

20. 8. 2013 21:40

Moc pěkně uvařené a nafocené, jen se zakousnout. Poslední dobou skoro každý používá líčka, kam na ně chodíte?????
Skvělý recept, zkusím to upomalit z loupané plece.+1:yes::yes::yes:

danielle72 danielle72

20. 8. 2013 19:11

Úchvatné, co dodat víc :yes::-p

ivulinka ivulinka

20. 8. 2013 19:02

Už jsem měla možnost líčka jíst v restauraci a byla to dokonalá mana,, ty tvoje, Maruško, vypadají taky strašně dobře:-p:-K:-!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tymianova kase hovězí líčka na prirodno veprva licka s bramborovou kaší hovězí líčka s bramborovou kaší veprova licka na prirodno líčko líco líčka s kaši líčka s bramborovou kaší bramborová kaše s vepřové líčka s bramborovou kaší

Suroviny: líčka hovězí, máslo, mangold, vývar hovězí, tymián čerstvý, česnek, olej, sůl, pepř čtyř barev

TopRecepty.cz

Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wxrJ