Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Petra Dvor. uvařila 26. 1. 2021 08:56 Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:35 Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:35 Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
18 foto Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák