Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Extrakurzy.cz uvařil 5. 11. 2025 20:48 Svíčková na smetaně podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Extrakurzy.cz uvařil 4. 11. 2025 10:23 Svíčková na smetaně podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Extrakurzy.cz uvařil 4. 11. 2025 10:23 Svíčková na smetaně podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Extrakurzy.cz uvařil 4. 11. 2025 10:23 Svíčková na smetaně podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky