Škola omáček s Petrem Hajným: Naučte se vařit oblíbená jídla jako šéfkuchař. Stačí vám k tomu pár našich kurzů
Pečeme s Kamilou: Slepované citronové hvězdičky s marmeládou a polevou jsou ozdobou každého svátečního stolu
poslirecept uvařil 28. 1. 2025 09:17 Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 28. 1. 2025 09:17 Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 28. 1. 2025 09:17 Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Britská šlechta v 19. století běžně konzumovala v jídle arzén pro omlazení, cukrovinky se barvily olovem a měděnkou
10 foto Halloweenské MasterChef Česko: Jak na jednoduché chlupaté prsty z listového těsta, pařáty čarodějnice a další děsivé pohoštění