Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět rychlých receptů z kuřecích prsou: Napíchněte je na špíz, zabalte do tortilly nebo připravte šťavnaté pikantní kari