Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 28. 3. 2017 13:29 Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Pečeme s Ivou: Božsky nadýchané, jako pírko lehounké plundrové loupáčky neodolatelně voní po másle
Královské Vánoce: Karel III. s rodinou si k večeři dají mořské plody, ale pochutnají si i na bramborové kaši ze zbytků
9 foto Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?