Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí

krkovicka.x Kuchař: krkovicka.x

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Pokrmy z vnitřností 2 názory

Suroviny

Na 2 topinky:
2 krajíce chleba
100-120 g vepřových jater, můžou být i kuřecí
3 tenké plátky anglické slaniny
1/2 střední cibule
1/2 kapie
1 menší jarní cibulka
1 lžíce sádla
1 lžíce hořčice
1 lžíce sójové omáčky
2-3 chilli papričky
1 stroužek česneku, sůl, pepř
1 dl bílého vína nebo vývaru
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krajíce chleba potřu z obou stran rozpuštěným sádlem, na kterém orestuji do hněda cibulku, přidám játra nakrájená na kostičky a restuji, až se zatáhnou.

  2. Veškeré ostatní tuhé suroviny nakrájím na středně velké kousky a přidám k játrům i se sójovou omáčkou, po chvilce podliji.

  3. Mezi tím dám potřené krajíce sádlem na pečicí papír do vyhřáté trouby na 250 °C a průběžně kontroluji a otáčím, raději vícekrát.

  4. Do játrové směsi přidám zbylé suroviny a nechám probublat do požadované hustoty. Vytáhnu topinky z trouby, potřu česnekem, dám na ně směs, dozdobím a je hotovo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 058 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Topinky z trouby s ďábelskou játrovou směsí

Tématické fráze: dábelská směs na topinky příprava játrová směs na topinky topinky pečené v troubě topinky s jatrovou smesi topinky s omáčkou jatra na topinky vepřová játra s ďábelskou směsí jatra směs na topinky topinka s.com jatrou chléb s játry ďábelská směs z jater ďábelská směs na topinky recept játrová omáčka videorecept směs na topinky z jater smes s kurecich jater na topinku vepřová směs v troubě ďábelská směs na topinky ďábelská směs s hranolkami recept topinky s dábelskou omáčkou jatra na topinku

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít