Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Jinjora uvařila 3. 2. 2009 09:51 Vánočka 0 0 Zobrazit detail Velikonoční pletánky z vánočkového těsta Okomentovat
Pět skvělých vychytávek do kuchyně, které vám usnadní život a nestojí moc. Který šlehač se vyplatí a jak vybrat mixér?
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná