Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Jinjora uvařila 3. 2. 2009 09:51 Vánočka 0 0 Zobrazit detail Velikonoční pletánky z vánočkového těsta Okomentovat
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Retro poháry: Pudinkový s kousky banánu nebo z kompotovaného ovoce s jemným krémem připomenou dětství u babičky
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem