Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:38 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:36 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:36 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:36 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
23 foto Raut na Plese jako Brno: Pohlreich, ústřice, šneci, růžová čokoláda, sushi i makronky. Nuda v jídle určitě nehrozila
8 foto Vánoční atmosféru zvýrazní i nealko koktejly: Ten vanilkový je osvěžující a citron mu dodává šmrnc