Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:38 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:36 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:36 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 24. 9. 2013 15:36 Vigna čínská (lusky) na oleji a rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!