Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Anna Kocikova uvařila 16. 6. 2015 19:27 Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 6. 2015 19:27 Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 6. 2015 19:26 Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 6. 2015 19:26 Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 6. 2015 19:26 Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 16. 6. 2015 19:26 Vývar z kančích opečených kostí, s masovými knedlíčky z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krupicový koláč: Nepečený dezert s chutí krupicové kaše voní máslem, kakaem a skořicí a připravíte jej během chvilky
Voňavá vánočka s mandlemi podle Josefa Maršálka: Díky snadným fíglům nikdy nepopraská a bude krásně nadýchaná