Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Anna Kocikova uvařila 29. 4. 2022 19:09 Žampiony ve slanině, plněné nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 4. 2022 19:09 Žampiony ve slanině, plněné nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 4. 2022 19:09 Žampiony ve slanině, plněné nivou 0 0 Zobrazit detail na řezu Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 4. 2022 19:09 Žampiony ve slanině, plněné nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Britská královna Camilla nesnáší papriky, vyhýbá se chilli a česneku, nikdy ale neodolá klasice fish and chips
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?