Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Janahorvathova77 uvařila 11. 8. 2019 13:01 Zapékané brambory se smetanou a kuřecim masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Janahorvathova77 uvařila 11. 8. 2019 11:23 Zapékané brambory se smetanou a kuřecim masem 0 0 Zobrazit detail Varianta bez sýru a smetany Okomentovat
Pro začátečníky: Tipy na jídla, která zvládne každý. Nejlepší bramborová kaše i zapečené masové kuličky vás nadchnou