Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
hanahcotton uvařila 9. 10. 2013 13:15 Zasypaná jogurtovo cuketová buchta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 9. 10. 2013 13:15 Zasypaná jogurtovo cuketová buchta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 9. 10. 2013 13:15 Zasypaná jogurtovo cuketová buchta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Recept a tipy na linecké podle Mirky van Gils: Aby bylo krásně křehké, nejdříve vyšlehejte máslo se žloutky, radí cukrářka