Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
varilamyskakasicku uvařila 13. 10. 2011 09:58 Zeleninové ledvinky na víně s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 10. 2011 09:54 Zeleninové ledvinky na víně s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 13. 10. 2011 09:54 Zeleninové ledvinky na víně s rýží 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bleskový chleba z pánve pane in padella: Jednoduché italské pečivo připravíte do půl hodiny a výborně se hodí na sendviče