Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Hella uvařila 4. 8. 2015 12:04 Zmrzlina ze sebrané pěny při vaření džemu 0 0 Zobrazit detail Jahodová zmrzlina Okomentovat
Hella uvařila 4. 8. 2015 12:04 Zmrzlina ze sebrané pěny při vaření džemu 0 0 Zobrazit detail Malinová zmrzlina Okomentovat
Staročeská vánoční hrachová polévka: Vývar ji pozvedne na vyšší level, bylinky zmírní potíže s nafouklým břichem