Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Vanilkový pudinkový krém do cukroví: Hedvábně jemný, hladký a voňavý vylepší linecké, košíčky i slepované ořechy
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Pět možností, jak využít zbylou zeleninu z vývaru: Skvěle dochutí sekanou, vylepší kaši a výborná je i do knedlíčků
Valašský čaj zhřívanice se hodí nejen pro horaly: Kořeněný nápoj podle starého receptu voní hřebíčkem a zamiluje si ho každý