uvařila 5. 2. 2011 21:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2011 21:21
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, žloutek, sůl, marmeláda rybízová, máslo, tvaroh měkký, cukr moučkový, mléko, krupice dětská, žloutek, bílek, piškoty dětské, mléko, pudink vanilkový, cukr, vejce
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Trpělivost bochník přináší: Ovládněte sílu kvásku a naučte se péct domácí chléb na jedničku
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Čekanka nemusí být hořká! Záleží na uskladnění i přípravě