uvařila 17. 1. 2016 21:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2016 21:26
mouka polohrubá, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, cukr písek, vejce, máslo, skořice, koření hřebíček, soda jedlá, cukr vanilkový, pomeranče, šťáva pomerančová, mléko, koňak, ořechy, alobal
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Slovácká metyja bývala svátečním dezertem. Chutí připomíná škubánky, je však bohatší o povidla
Pečeme s Ivou: Jak na nadýchaný velikonoční mazanec? Pomůže zadělání těsta omládkem
VIDEO: Jak probíhal křest našich video kuchařek? Podívejte se, co přáli kmotři Josef Maršálek, Besky nebo Tereza Bebarová!