Pekařka Ludmila se inspirovala v Dánsku. Teď v pražských Vršovicích peče voňavé croissanty, křupavé bagety i skvělý chleba
Segedínský závitek: Netradiční podoba klasického jídla s jemně nakyslou omáčkou skvěle chutná a na talíři vypadá efektně
Vyzkoušeli jsme nejlepší trendy podniky v Brně podle průvodce Gault&Millau: Víme, kde mají gyros za 199 Kč i perfektní vejce
Lucasinka uvařila 16. 8. 2010 19:58 Seitan pro Lucasinku - domácí výroba 0 0 škrob už je vymytý Okomentovat
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím