Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
FW Tandoori uvařila 8. 3. 2017 18:50 Restovaná kachní prsa s citrónovo-pomerančovým džusem 0 0 Okomentovat
5 kroků pro dokonalou „čínu“: Vyzkoušeli jsme smažení jídel a zeleniny na asijský způsob. Dá se to zvládnout bez woku a na indukci?
20 foto MasterChef Česko 2022 Martin Pecina: „V pořadech pro bydlenky vařit nebudu. O výhru se s Terkou a Betty podělím.“
Retro okénko: Jak se slavil Silvestr za socíku? Byly chlebíčky s vlašákem či jednohubky a většinou jen doma u televize