Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
petravei uvařila 6. 2. 2009 13:05 Slaný dortík aneb vzpomínka na chlupatý přehoz z dětství :o))) 0 0 Okomentovat
Jak na ty nejlepší bramboráky: Aby byly krásně křupavé, volíme správný druh mouky a brambory i správně nastrouháme
Jak je to ve skutečnosti s populární keto dietou? S přebytečnými kily pomůže, ale zdraví může uškodit
Jídelní rozmary slavných: Herečka Robin Wrightová se vyhýbá sacharidům, ale slanému koláči s kuřecím masem nikdy neodolá