Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Veroly uvařila 8. 10. 2011 06:13 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Okomentovat
8 foto Pražské bistro Marthy's Kitchen zvedlo ze židle některé matky: Nejsme místo pro nevychované spratky, vzkázali jim
26 foto Fotografka Monika Vychodilová: Když fotíte jídlo, je potřeba zachytit atmosféru. V mobilu k tomu pomůže i šikovná aplikace
10 foto Jaké je to v Pavliráji: Máma čtyř dětí vaří v kopcích na Horní Bečvě úžasné sirupy z vlastnoručně vypěstovaných bylinek