uvařil 1. 12. 2011 13:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 12. 2011 13:41
brambory, ryba, mražená francouzská zelenina, máslo, kmín celý, sůl, bylinky, cibule, ocet vinný červený, bazalka čerstvá, tymián, sůl, paprika sušená sladká, olej
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin
Velký povánoční úklid jídla aneb Ze zbylého chleba připravíme panádu, z brambor lívanečky, zelenina se hodí do omelety