Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,37 g |
Tuky | 13,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 3,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Množství všeho si přizpůsobte velikosti nádoby, můžete dát i více ryby, já měla právě už jen ty dva plátky a potřebovala honem uvařit větší oběd. Je to rychlé a hlavně ty přísady bývají většinou doma.. :).
A ještě k cibuli - nedávejte jí víc, pokud nechcete mít chuť jako u francouzských brambor, takhle je to celé takové jemné. Malá to opět smlsla (1 1/2) ani nemrkla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 9. 2023 13:12
Bylo to moc výborné. 👍🏻
1. 12. 2011 19:09
Mňamka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Brokolicové suflé
Přidáno před 27 minutami
Vláčný koláč s jablky a povidly
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové placičky s cuketou a koriandrem
Přidáno před 4 hodinami
Cappuccino dort
Přidáno před 8 hodinami
Sytá kuřecí polévka s brokolicí, čedarem a sýrovými knedlíčky
Přidáno před 9 hodinami
Kachní roláda s hruškami
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
jarus 2104 uvařil před 26 minutami
Vepřový perkelt / pörkölt /
hifiklub uvařila před 37 minutami
Fofr broskvový koláč
Stepanka.M. uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Dannulka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Katka6 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
jalucka24 uvařila před 2 hodinami
Cappuccino dort
hekute uvařila před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Lenuus uvařila před 3 hodinami
Zeleninové placičky s cuketou a koriandrem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
bitcoinfilip49 uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
Tvarohové řezy: Hrnečkový moučník je úžasně vláčný, osvěžující a lahodný na chuť. Hotový je za chvíli a zvládne ho i začátečník
Jak správně naložit zelí? Poradíme, čím zajistíte perfektní chuť i příjemnou křupavost, aby byl výsledek dokonalý
Další recepty
Tématické fráze: ryba v remosce ryby v remosce pečená ryba v remosce ryba s bramborami ryba pečená v remosce remoska recepty jak uvařit rybu co uvařit v v remosce recepty z remosky zapečená ryba se zeleninou v remosce zapečená ryba v remosce file z remosky rambory na cibulce v remosce ryby recepty kapr v remosce zapečený kapr v remosce file v remosce file s bramborem v remosce ryba vremosce recept ryba v remosce
Suroviny: brambory, ryba, mražená francouzská zelenina, máslo, kmín celý, sůl, bylinky, cibule, ocet vinný červený, bazalka čerstvá, tymián, sůl, paprika sušená sladká, olej
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
2 názory