Pudinkové řezy, které se rozplývají na jazyku: Nadýchané těsto, voňavý pudink a hladký smetanový krém krok za krokem
Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Colombo65 uvařil 26. 6. 2014 10:11 Štika se sýrovou omáčkou Président Le Bleu 0 0 Štika se sýrovou omáčkou Président Le Bleu Okomentovat
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce