Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 28. 4. 2016 19:31 Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši 0 0 Okomentovat
Ryby Tmavá treska se slunečnicovou krustou na pórkovo-cuketovém lůžku a bramborové kaši CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne
Retro okénko: Sýrové rolády bývaly kdysi hitem všech oslav. Ale oblíbené jsou stále a takhle snadno se připravují
Voňavá polévka s drožďovými noky: Tradiční zavářka je rychlá a levná, ozvláštní ji bylinky a roztomilý tvar
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky