uvařila 29. 1. 2016 15:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2016 15:49
maso hovězí mleté, hořčice plnotučná, majoránka, česnek sušený, cibule sušená, vejce, vejce, sůl, pepř mletý, strouhanka, mouka hladká, vejce, petrželka, olej olivový, vývar, brambory, kmín celý, sůl, máslo, hořčice, cibule, majolka, okurky sterilované
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 21. 5. 2024 11:25
Přidáno 21. 5. 2024 08:31
Holka u plotny peče: Jak na arabské sušenky maamoul? Plněné datlovou pastou a provoněné růžovou vodou chutnají skvěle
Královské chutě: Oslavy 70. let vládnutí Alžběty II. začínají už zítra. Bude se podávat grilovaný chřest, losos nebo čokoládová pěna?
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením