Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře nebo králík na paprice

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

23. 3. 2008 11:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s knedlíkem, ale někdo rád těstoviny.

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Aninka

26. 12. 2013 21:55

Výborný recept :yes: Už jsem jí podle tohoto dělala mockrát a ještě se mi nestalo že by se nepovedla.Dělám jí z králíka protože mám zásobu od rodičů:-))Jo a samozřejmě si jí přichucuji podle chuti a zahušťuji jí domácí jíškou :-)Jinak moc chválím opravdu se osvědčila pro celou rodinu :-K

spagetka spagetka

6. 4. 2013 14:42

ianka:šufánek=naběračka, má různé velikosti ;-)

ianka

6. 4. 2013 14:38

Míša: co je šufánek?

Lenka

6. 2. 2013 09:45

Zahustíme jíškama knorr a co potom?Jíst umělé náhražky,no fuj.Domácí jíška je jednoduchá tak proč si kazit dobré jídlo?Dá se pužít i normální králičí maso nebo jen "masíčko" :)

Greguša

2. 2. 2013 02:29

Míša: omáčka musí být před přidáním smetany dostatečně slaná, jinak právě hrozí sražení. SŮL, toje ten fígl!:-p

Franc Josef

12. 5. 2012 05:06

už to bublá v hrnci:yes::yes:;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 5. 2012 08:40

Jitule tuhle dobrotu s uvedeným kořením budu muset také vyzkoušet,ale s kuřecím(králíček je nedostupný;-()Receptík je lákavý a bodík posílám předem:-p+17:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 5. 2012 08:38

kvetka:Mám školu přes číslice:-8nejsem kuchařka,ale"packal":-O:-D:-DPřidávám bujóny a na do talíře maggi:-*:-D:-D

Greguša

31. 3. 2012 11:13

Míša: fígl je v tom, že omáčka musí být před přidáním kys. smetany dostatečně slaná a přidávat za stálého míchání po částech, pak se nikdy nesrazí.:-p

sára

28. 1. 2012 13:20

až na tu hotovou jíšku OK,lepší je trochu hladké mouky zakvrdlat v odebraném vývaru ;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 1. 2012 11:57

kvetka: Květo, to je vše, co jste nám chtěla říct? Myslíte, že tahle poznámka něco přinesla? Mýlíte se. Kdo nechce, tak přece umělotiny nepoužije, ale nevíří tu zbytečně vodu se "vztyčeným ukazováčkem":-D

kvetka

12. 1. 2012 11:48

katerina:
plně souhlasím..kdo neumí jíšku udělat apřidává magi, a bujony..to jsou pro mě packalové a né kuchaři. :-(

Katerina Valigurova Katerina Valigurova

11. 10. 2011 16:13

už je na plotně :-) mňamíí

jitule jitule

17. 2. 2011 04:57

Katerina: Každy ať si omáčku upraví k obrazu svému. Nám to chutná takhle...

katerina

16. 2. 2011 21:11

ten recept nevypada spatne ale mnoho umelotin..zbytecne to nici chut jak omacky tak i masa...naco maggi na co umela knorr jiska...to je hrozne tezky udelat jisku co..misto smetany lepsi slehacka...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík recepty kuře recepty recepty z králíka kuře recepty králík králík na smetaně recept recepty kuře recepty na kralika recept na králíká kuře na smetaně recept vareni cz recept kralik na paprice králík recept recepty na kuře maminčiny recepty cz králík na smetane recept na kuře recepty cz recept kuře

Suroviny: maso králičí, smetana zakysaná, smetana, jíška, cibule, paprika sušená sladká, koření nové koření, jalovec, bobkový list, olej, sůl, maggi, citronka

TopRecepty.cz

Kuře nebo králík na paprice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kjn