Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Vynikající likér z ledových kaštanů a Salka: Jemnou chuť čokolády doplňuje voňavý rum a jedna ingredience navíc
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
Kapusta s uzeninou a hříbky zapečená hermelínem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Petra Benesova 60 min