Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
petrzelka uvařila 20. 6. 2010 09:26 Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky 0 0 Okomentovat
7 foto Baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa: Je to velká čest, říká. Rozhodnout mohou drobnosti, třeba špatně navážená káva
Houbovo-masové placičky na grilu, v pánvi nebo v troubě Recept ještě nebyl hodnocen 3,5 Anna Kocikova