Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
beruska uvařila 30. 4. 2009 22:27 Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Kuličkové žvýkačky se dříve prodávaly na poutích a podle pamětníků stávaly korunu, dnes za ně dáte i skoro stovku
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes