Máslový pudinkový krém: zaručený postup na univerzální náplň i ozdobu dortů a řezů. Je hedvábně jemný, lehký a lahodný
Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
cenculik uvařila 29. 10. 2018 14:13 Špaldový dort s mascarpone a borůvkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cenculik uvařila 29. 10. 2018 14:13 Špaldový dort s mascarpone a borůvkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Masopustní koláče podle paní Columbové z Hliněné bašty jsou krásně nadýchané a uchvátí vás dvojí náplní
Sladká pudinková omeleta je nadýchaná jako obláček. Lehoučkou dobrotu vylepší čerstvé ovoce, přípravu zvládne i začátečník