Brynzový posúch se semínky

cenculik Kuchařka: cenculik

Slané pečivo 0 názorů

Suroviny

Těsto:
200 g špaldové hladké mouky
2 PL olivového oleje
1 bal. sušeného droždí
podle potřeby teplá voda
špetka soli
Dále:
250 g brynzy
špetka soli, pepř
2 PL zakysané smetany
podle potřeby semínka
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z mouky, oleje, sušeného droždí, špetky soli a teplé vody vypracujeme lepivé těsto, které poprášíme moukou a necháme hodinu kynout na teplém místě. Po vykynutí rozválíme na tenký plát.

  2. Potom těsto potřeme brynzou, do které jsme přidali kysanou smetanu, špetku soli a pepře.

  3. Posypeme semínky a dáme péct. Pečeme na 200 stupňů asi 15 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brynzový posúch se semínky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo