Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
eva.schiffauerova uvařil 4. 10. 2024 08:52 Švestko-jablkový koláč kynutý 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva.schiffauerova uvařil 4. 10. 2024 08:52 Švestko-jablkový koláč kynutý 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva.schiffauerova uvařil 4. 10. 2024 08:52 Švestko-jablkový koláč kynutý 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Jak zužitkovat odřezky z kuřete? Připravit voňavé a křupavé kuřecí škvarky a sádlo zvládne i úplný začátečník
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo