Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Gurmanky uvařila 23. 3. 2011 16:57 Nadýchaný jahodový (nebo višňový) koláč který se rozplyne na jazyku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto 13 nejlepších funkcí mikrovlnky pro rok 2022: Konec obyčejného ohřívání, high-tech přístroje vaří, smaží i grilují!
9 foto Josef Maršálek upekl quiche s delikátní bramborovou náplní plnou sýra a smetany, která luxusně chutná, a přitom je snadná