Roláda s ovocem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 337 kJ / 3 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,52 g |
Tuky | 154,48 g |
Vláknina | 19,95 g |
Cholesterol | 2,27 g |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 409,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ne každý umí udělat krém. Můžete klidně použít krém z prášku, nic se nestane...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2010 10:00
6. 11. 2010 09:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co se dá připravit z plátu piškotového těsta, upečeného na plechu? Řezy, zákusky, malé dortíky a rolády
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: roláda s ovocem roláda jak vyšlehat sníh rolady s ovocem roláda z vaječných bílků jak správně vyšlehat šlehačku jak správně vyšlehat šlehačku jak nejlépe vyšlehat sníh jak správně udělat sníh jak správně udělat roládu jak spravně vyšlehat sníh jak spravne vyslehat smetanu jak vyslehat bilky s cukrem jak správně vyšlehat bílky těsto na roládu sníh z bílků roláda s ovocem recept jak správně vyšlehat šlehačka sněhová roláda s citronovým krémem jak nejlépe vyšlehat smetanu
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, tuk hera, vejce, citron, cukr krupice, škrob kukuřičný, smetana ke šlehání, maliny
Roláda s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N03v
2 názory