Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
mzajicek uvařil 16. 3. 2019 12:02 Babiččin králík na černo 0 0 Zobrazit detail Luxus v hrnci :-). Velikánská voňavá dobrota. Okomentovat
Mrkvové řezy s tvarohem: Jemný, lahodný a neuvěřitelně vláčný moučník skvěle dochutí a navoní směs koření
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce