Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččin králík na černo

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 1. 2011 11:47

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 386 kJ / 809 kcal
Bílkoviny3,58 g
Tuky83,27 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 847 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy9,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podotýkám, že mletý perník já osobně nemůžu v Praze nikde sehnat. Vozím si ho vždy v létě z chaty. V Praze jsem ho zatím nikde nenašla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zzuzzanka

9. 9. 2013 22:39

my máme ušáků plný kotce, tak to musím vyzkoušet, vypadá to lákavě:-)

Jitka

7. 1. 2012 15:41

Dnes budu dělat váš recept.Díky.Perník na strouhání i strouhaný jsem koupila v Bille.Zdravím :-p:-D:yes:jiryzdry@ seznam.cz

Kulíšek

9. 12. 2011 18:59

Díky za recept. Králíka takhle upravovala moje maminka. Bohužel jsem se ho od ní nenaučila.:-p

Lucajda

16. 4. 2011 16:07

:-p:yes:

Pajaska Pajaska

7. 1. 2011 02:59

:-p:-p:yes:

Pajaja

6. 1. 2011 15:59

Květuško, to se mi mooooc líbí! Králíka jednoho v mrazáku mám, tak že bych. . . vyzkoušela Tvůj recept :-p;-):yes: +6

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 1. 2011 14:36

Radko, já se hlásím!!!:-D, ale taky je to z ruky:-(. Květo, protože jsem ho nedávno dělala, viz podobný recept, vím, že je to moc dobře upravený králík;-):yes: Jo, navíc je tam jen víno, ale určitě ne na škodu;-)

spagetka spagetka

6. 1. 2011 12:26

Radulko, jukla jsem, odkud jsi - je to kousek od Brna, že, škoda, že tak z ruky, ale nikdy neříkej nikdy ;-):-D:-D:yes:

k.radulka k.radulka

6. 1. 2011 12:21

Také znám podobně. Kdo chce ušáka ať řekne, máme jich plno :-D:-D

spagetka spagetka

6. 1. 2011 12:18

Tohle se u nás v době mého dětství, kdy naši měli králíky, dělalo dost často ... jooo to byli králíčci....:-*:-*:-*, žádný vyhublý kostry ze super hyper a jiných marketů :-((. Když si uvědomím, že se mi to maso už tenkrát pomalu přejídalo (u nás tehdy bylo maso jen v neděli)...:-8 a kdyby mi někdo tehdy řekl, jak dnes budu šťastná, když nám kamarádka dohodí ušáky, tak bych si myslela že se zbláznil:-O:-O, dnes je to fakt :-S.
Recept znám, je výborný, nejlepší je udělat tak celého králíka... :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak udělat králíka králík načerno babiččiny recepty králík na zelenině králík recepty králík s kořenovou zeleninou omáčka na černo ¨kralik na cerno babiččin králík na smetaně kralici stehno na cerno králičí stehna na cerno kralik na modro výborný recept na králíka jak udělat králíka recept kálík na černo kálík na černo kraliknacerno kralik s cernou omackou zajíc na černo krákík na černo kostra králíka

Suroviny: stehno králičí, slanina, máslo, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, kůra citronová, vývar, sůl, šťáva citronová, mrkev, celer, povidla švestková, perník, švestky sušené, mandle, rozinky, mléko, smetana, brusinky

TopRecepty.cz

Babiččin králík na černo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jnMP