Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
PeKug uvařila 30. 5. 2022 16:18 Papriková kuřecí prsíčka plněná Camembertem a rukolou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
PeKug uvařila 29. 5. 2022 09:34 Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
PeKug uvařila 27. 5. 2022 20:33 Jahodové řezy z čerstvých i zmražených jahod 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Míša řezy: Hrníčková varianta oblíbeného moučníku s křupanou vrstvou čokolády a tvarohem je osvěžující a skvěle chutná
7 foto Vánoční dárky pro gurmety: Multifunkční vařečka, marmeláda s alkoholem, kuchařka či časopis pod stromečkem potěší