Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
RenataaBenito uvařil 3. 1. 2025 17:06 Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RenataaBenito uvařil 3. 1. 2025 17:06 Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RenataaBenito uvařil 3. 1. 2025 17:06 Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Pavel Nový vzpomíná na své vaření na vojně: Kradli jsme slepice a dělali je na paprice, směje se slavný herec