Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
V.Prosecka uvařil 3. 4. 2023 17:51 Kandovaná kůra z citrusového ovoce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
V.Prosecka uvařil 3. 4. 2023 17:51 Kandovaná kůra z citrusového ovoce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
V.Prosecka uvařil 3. 4. 2023 17:51 Kandovaná kůra z citrusového ovoce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení