Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Viktorie77 uvařila 30. 6. 2016 12:32 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Viktorie77 uvařila 30. 6. 2016 12:27 Slaný cuketový koláč s bazalkou (cukeťák, nákyp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí