uvařila 18. 10. 2011 14:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 10. 2011 14:02
mouka hladká, sůl, cukr, droždí, olej, voda, brambory, pomazánkové máslo, játrovka, sýr ve střívku, sýr tvrdý, salám suchý, šunka, pórek
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Vzpomínky na lepší minulost: Kolik stál chleba v roce 2006, kolik loni a kolik letos v lednu? Cena vzrostla o 20 Kč za kilo!
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy