uvařil 5. 3. 2011 13:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 3. 2011 13:33
žloutek, cukr, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, bílek, mléko, pudink, šlehačka, smetana zakysaná, čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Brokolice má své skalní fanoušky i odpůrce. Ty druhé snadno přesvědčíte lahodným quichem nebo pečenými placičkami
Koblihy ve tvaru dýní: Roztomilé nadýchané pečivo se snadno dělá a svým tvarem pobaví děti i dospělé
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou