Suroviny
Porce: hodně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 812 kJ / 3 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,32 g |
Tuky | 136,43 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 887 mg |
Sodík | 679 mg |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 387,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vyšleháme si sníh z bílků s troškou soli, potom ušleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh.
Krok 2: Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Krok 3: Uvaříme 1 pudink a nalijeme na těsto a upečeme.
Krok 4: Vychladlou buchtu potřeme 1 ušlehanou šlehačkou s trochou moučkového cukru a zakysankou a posypeme strouhanou čokoládou nebo grankem.
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vojtíkovy oblíbené řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y66V
Moje poznámka
Vojtíkovy oblíbené řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y66V
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Tématické fráze:
řezy na plech nejnovější recepty,
výborný nadýchaný piškotový řez,
oblíbené řezy,
nadychané řezy,
nadychane rezy se slehackou,
nadychany piškot,
trio řezy,
řezy s čerstvými jahodami,
oblíbené buchty,
nadýchaný kakaový piškot,
piškotové řezy na plech,
nadýchaný řez,
vyborné řezy na plech,
nadýchané jahodové řezy,
oblíbené buchty na plech,
řezy na plech,
nadychanayrez,
oblíbené řezy na plech,
nadýchaný piškot na plech,
nadýchaný pudink
Suroviny:
žloutek,
cukr,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
bílek,
mléko,
pudink,
šlehačka,
smetana zakysaná,
čokoláda
Komentáře (11)
Ani Tvůj nezklamal a piškot byl pěkně nadýchaný.
Pudink jsem udělala ale z celého litru mléka, protože mám odzkoušeno, že z 1/2 l se na celém plechu pudink téměř ztratí.
Dala jsem na Tvé rady (viz Poznámka) a přidala jsem čerstvé maliny a bylo to výborné
recept ukládám a brzy vyzkouším