uvařila 17. 4. 2014 15:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2014 15:40
maso telecí, smetana zakysaná, chléb toustový tmavý, vejce, sýr parmazán strouhaný, pesto bazalkové, passata rajčatová, vývar, olej olivový, sůl, pepř mletý
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Dokonalá česnečka: Jednoduchá polévka nám dodá vitaminy i tekutiny. Podle receptu od babičky chutná božsky
Pečeme s Ivou: Jak kyne těsto s omládkem, jak s babiččiným kváskem a co je to poliš?
Letuška varuje: Na kávu v letadle zapomeňte a vyhněte se i alkoholu a těstovinám. Co ještě nekonzumovat na palubě?